Activiteiten

Ringtraining

Wanneer?
07 maart 2015
Waar?
Recreatiecentrum Het Zwarte Water, Breemhorstsedijk 65, De Mortel, aanvang 10.30 uur en het duurt ± 1 uur. Na ringtraining is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een heerlijke kopje koffie of warme chocomel in de kantine van Het Zwarte Water.
Doel?
Wegwijs te maken als exposant. Hoe breng ik mijn Saarlooswolfhond op een geslaagde manier voor aan de keurmeester?
Wie doet er mee?
We willen graag weten of er voldoende interesse is voor de ringtraining, om de ringtraining door te kunnen laten gaan is er een minimaal aantal honden vereist. We zouden het daarom fijn als u zich vooraf aanmeld.
Aanmelden?
mail aan -evenementen- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Internationaal symposium - Kampioensclubmatch

Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan het "symposium" en de "kampioenschapsclubmatch" van onze vereniging. Deze zullen worden gehouden in het paasweekend van zondag 05 april 2015 en paasmaandag 06 april 2015 te De Mortel bij "Recreatiecentrum Het Zwarte Water". Voorafgaand aan het "symposium" zal er voor de liefhebbers een wandeling georganiseerd worden in de omgeving van "Recreatiecentrum Het Zwarte Water"

Voor het "symposium" zijn de raskeurmeesters dhr. Jan de Gids en mw. Ans Schellekens-van Vugt uitgenodigd om voor u de rasstandaard toe te lichten.

De "kampioenschapsclubmatch" is een evenement waar u veel Saarlooswolfhonden bijeen kunt zien. We verwachten zo'n 100 inschrijvingen, uit binnen- en buitenland. Wie weet treft u op deze dag nog familie van uw Saarlooswolfhond aan. En verder kunt u bijpraten met andere Saarlooswolfhond-liefhebbers. Dus het wordt vooral ook een gezellige dag!

Leest u a.u.b. de informatie "kampioensclubmatch" door alvorens u het online inschrijfformulier invult.

Mocht u nog vragen hebben over deze dagen dan kunt u contact opnemen met:
informatie "kampioensclubmatch":
Kees van der Geer, KCM-secretariaat, t
elefoonnummer: 0032(0)14815667 (tussen 19.00 en 22.00 uur), of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
algehele informatie "jubileumweekend"
Marjon Minten, telefoonnummer: 0031(0)492368369 (tussen 19.00 en 22.00 uur), of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet langer en schrijf u in voor het "symposium" en onze "kampioenschapsclubmatch" samen of voor één van deze evenementen.

ONLINE “kampioensclubmatch” “ symposium”

 

ONLINE “ symposium”

 

INFORMATIE “kampioensclubmatch"

  INSCHRIJFFORMULIER

Saarlooswolfhonden

De Saarlooswolfhond is een uniek ras. Om dit unieke ras in stand te houden is het van het allergrootste belang dat het ras gezond, raszuiver en rastypisch blijft.

Ontdek de vereniging...

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden? Meld u zich dan aan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven