Activiteiten

JAARLIJKSE CLUBMATCH

Zaterdag 21 mei 2016 staat de jaarlijkse clubmatch van de vereniging gepland. Namens bestuur en organisatie nodigen we u als lid van de NVSWH van harte uit om de "Openlucht clubmatch" te bezoeken en uw hond in te schrijven.

Inschrijving, is gesloten.

Locatie, Recreatiecentrum "het Zwarte Water", Breemhorstedijk 65, De Mortel. Deze locatie biedt ons de mogelijkheid om zowel de clubmatch buiten te houden en uit te wijken naar binnen indien het weer het niet toelaat.

Keurmeester, de uitgenodigde raskeurmeester is mw. N.G. Timmermans-Kadenko

Uw aanwezigheid is belangrijk! Misschien geeft u niet zo veel om hondententoonstellingen, of misschien ziet u tegen het presenteren van uw hond in de ring op. Toch is het belangrijk dat zoveel mogelijk leden met hun Saarlooswolfhond naar de clubmatch komen. Wat is het resultaat van de fokkerij? Hoe zien de jonge honden eruit? En hoe zijn de volwassen honden uitgegroeid? Onze clubmatch is een informeel gebeuren, waarbij sfeer en onderlinge verbondenheid voorop staan. Ieder jaar weer blijkt dat juist het elkaar weer spreken, de onderlinge contacten en het zien van al die prachtige Saarlooswolfhonden de leden bindt en nieuwe leden zich welkom doet voelen.Wilt u daarom alstublieft bij 21 mei in uw agenda 'Clubmatch NVSWH' noteren.

Ook voor belangstellenden een aanrader! Ook voor belangstellenden is de clubmatch een evenement dat eigenlijk niet gemist mag worden: het is de gelegenheid om veel prachtige en rastypische Saarlooswolfhonden te zien en te beleven. U kunt aan de ring meekijken wat de keurmeester van de honden vindt, met eigenaren praten en informatie opdoen over het leven met deze toch zo bijzondere honden.

 

Saarlooswolfhonden

De Saarlooswolfhond is een uniek ras. Om dit unieke ras in stand te houden is het van het allergrootste belang dat het ras gezond, raszuiver en rastypisch blijft.

Ontdek de vereniging...

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen van de Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden? Meld u zich dan aan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven